Kategorier
Vision Gram

Ny cykelsti

Foto: Yadid Levy/Norden.org

Det er en stor dag for borgerne i Gram med den glade nyhed om, at der nu kommer penge til at etablere cykelsti mellem Gram og Brændstrup. Et ønske Vision Gram har arbejdet med stort set siden vores etablering i 2015.

I samarbejde med Haderslev kommune og Lergravsmuseet er der arbejdet med flere løsningsforslag gennem årene og nu kommer gennembruddet endelig. Og det med den bedst tænkelige løsning med en dobbeltrettet cykelsti ikke blot til Lergravsmuseet, men helt til Brændstrup så Gram forbindes cykelsti mæssigt med resten af Jylland nordfra. Dermed er et stort skridt taget til at forbinde cykelstier fra vest til øst i kommunen.

Tidligere på ugen kom det frem, at Haderslev kommune har erhvervet det tidligere rådhus i Gram. Også det har Vision Gram arbejdet på løbende gennem årene og i tide og utide husket politikere og forvaltning på, at der er et øjenbæ i Gram midtby, vi har et fælles ansvar for at få gjort noget ved.

Nu ser vi frem til arbejdet med at finde ud af hvad købet giver af muligheder for at lyse op positivt i midtbyen.

En fantastisk uge med kommunens køb af rådhuset og nu cykelsti projektet, det svært at få armene ned her i sommervarmen.

Vision Gram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *